Onsdag.

Hejhej!
Nämen titta, nytt rekord idag igen! Jag börjar komma in i det här bloggandet igen ;).
Idag så har jag vatrit för det mesta ensam, Malin och mamma var på någon modellfotografering i stan så min bästavän televisionen fick hålla mig sällskap ;P (Haha, *Forever Alone*). Sedan så gjorde jag kladdkakemuffins som underbara Sofia och jag gjorde i Torsdags. Jag tryckte i en chokladbit i mitten av muffisen som en lite surprise också :D.
Nu sitter jag och tittar på Mästerkockarna och käkar på en magnum glass.
Imorgon så ska jag kanske köpa nya byxor, vi får se.. ;)

Kram IdaKinect.

Hejsansvejsan!
Ser ni vad duktig jag är som bloggar TVÅ dagar irad (wiiiie, nytt rekord!! ;)).

Idag så gick jag, Kajsis, mamma och Malin en promenad runt Två sjöar i Sundbyberg. Ni vet den där sjön där typ en flicka blev mördad för typ 80 år sedan, trevligt, trevligt.. Slask och skit fick man upp till knäna också, fast nu så ska jag inte deppa. Jag brände nog bort 1/10 chokladbit på de där 5 km..
Sen när vi kom hem så frågade (eller rättare sagt bönade & bad) jag och Malin om vi kunde skaffa kinect. Och gissa vad? Vi fick!!!! (även fast vi fick betala en bit :)). Så nu har jag ägnat resten av dagen med att hoppa, ducka, stutsa, glida, springa, vifta och svänga framför tv. Stackars Linn, hon borde tro vi har ADHD i den här familjen när hon tittar ut genom fönstret ;P.
Well, well nu så ska jag borsta mina små gaddar och ta min skönhetssömn.. Imorgon så kanske jag slår mitt flera-inlägg-på-rad rekord :)

Kram IdaNy bloggdesign!

Bonjuor!
Och ja. Finally, en ny bloggdesign som min underbara syster hjälpte mig med :). Idag så är det måndag, som också betyder att det är tekniskt sett första dagen på lovet. Woho! I förmiddags så var jag i stinsen och tittade runt lite. Sedan så har jag tittat på Glee & gjort massor med annat skoj som jag har glömt.. Nu så ska jag lova er att bloggningen ska sättas igång igen!

Kram IdaLördag

Hallojsan!
Nu sitter jag här och ser när Christer Sjögren och Lotta Engberg skriker på televisionen.. En helt vanlig lördagskväll helt enkelt :P. Käkar på marbaou apelsinkrokant också (y). Vad har lilla jag gjort idag då? Jo, jag har gjort kladdkakemuffins och läst en viss bok som börjar på T och slutar på wilight. Cirkus 900 sidor på en vecka, w-o-w.. Får snart gå på rehab ;S

Kram Ida150212

Hej!
Jag hoppar den där delen när jag berättar varför jag inte har bloggat för jag kommer inte på någon ursäkt.. Well, well. Inlägget som ni kan se här nere (som jag gjorde för cirkus 45 sekunder sedan) så vill jag bara säga att jag fick iden från mina underbara vänner Linn & Emma. Julafton var senaste gången jag bloggade, w-o-w.. Det har hänt en del sedan dess, jag är mer Twilight beroende kan man ju säga.. Har läst alla 4 böker två gånger (A). Men nu så ska jag i allafall få igång den här gamla bloggen igen! (förhoppningsvis...)

Kram Ida

Haha...Before I die...RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se