TISDAG!!!

Tjaba Allihopa!!!

Idag skulle vi samla varv på skolan vi gjorde det i Edsviken det var skit jobbigt!! Vi sluta där och det var också jätte jobbigt att cykla hem:P sen när jag kom hem så la jag mig i soffan och läste en bok som heter "TA DIG I AKT"den är jätte bra tycker jag, den har olika spökhistorier i sig:)

så här ser den ut:)

Bye Bye /Ida ♥


SÖNDAG!!!

Hejsan!!
Idag har jag varit hos min kompis Emma och gjort lite saker. Om ni till se dom sakerna så finns dom på Emma`s blogg som är sveriige.blogg.se om ni är nyfikna på det:)Nu sitter jag hära och har tråkit och vet inte vad jag ska göra..Men ifall man tänker efter  så ska jag även lägga mig snart:p

hehe, han sommna mitt i maten:D

fortsätt läsa och ha det gött!

CIAO♥/Ida



Tisdaag!!

Hejsan allihopa!!!

Idag är det tisdag och det har varit som vilken dag som helt:P fast vi slappa lite på ea:n(eget arbete) orka göra extra uppgifter det är det enda man typ gör i skolan extrauppgifter extrauppgifter!!! hela tiden.som sagt I LOVE SOMMARLOV!!! eh...men det är ett tag dit:P men i allafall dom hära tv pogrammen får ni inte missa idag!

sjukhuset på 3:an

•hitta hem

•äntligen hemma

•The mentalist


bye bye /Ida<3<3


Nycklar

Hejsan svejsan!!!
I onsdags hende en kul grej, min sysster Malin skulle cykla hem på rasten och rasta vår hund,men då rammla min Malin men hon hade så bråttom att hon inte brydde sig.Men när hon kom hem upptäckte hon att hennes nycklar in hade hon tappat när ramla.Hon leta där hon hadde cyklat om kull men hon hitta dom inte.Sen när hon kom hem berätta hon allt för mig och fråga sen ifall jag kunde cykla och leta efter dom,Och om jag skulle hitta dom(som Mailn trodde var typ omöligt)skulle jag få något från "jamjam" under 100 kr.Och gisa vad som hände jag hitta nycklarna någon hade typ hittat dom och lagt dom på en sten:P
för dom som inte vet så är jam jam en godis affär

Ciao<3<3<3 / Ida


Sjuk:(

Hej!
Idag har jag varit sjuk(jag hade typ för lite kläder på mig i onsdags)idag har jag bara varit i sägen+gjort läxor+varti på datorn +städat mitt rum=tråkig dag:Pjag längta tills imorgon för då hoppas jag att jag kan gå i skolan.

Ciao så länge<3<3<3/Ida


Landet

Hej!!
Idag är jag på landet Emma är här också men jag har inte träffat henne.Nu är jag med Adela(min kusse)vi har begravt 2 näbbmöss och gjort ett kors till dem.imorgon åker jag hem till sollentuna igen jag ska träffa några kompisar och så då.


"vila i frid"    /ida


Birka Paradise <3

Hejsan!!!!
Idag ska jag åka på birka paradise klockan fyra det ska bli jätte kul:),dom har pool på båten och tv på rummet jag längtar:P Igår åkte Linn och Sofia till sälen saknar dom redan:( dom Linn kommer hem på torsdag kväll kanske Sofia.

File:Birka Paradise 20-02-07.jpg
Här är båten jag ska åka med :P



PÅSKLOV!!!!!

hejsan!!!
JIPPI!!! nu är det påsklov och det är bara och ljuta så länge det varar:)Idag fick vi chocklad bollar på skolan dom var jätte goda jag skulle gärna ha tagit hela fatet:PDet första jag tänket på när jag var på väg hem fårn skolan det var att jag var så sprallig och glad jag sprang hem och jag var inte det minsta trött när jag komm hem...Det var nog påsk magi:P

 

på svenska står det: Jimmy svara mig snälla!


påskharar och kycklingar two in one


APRIL APRIL DIN DUMMA SILL!

hej!!!
idag så blev jag som nog andra också blev lurade som vanligt:)Min kompis Sofia lura mig att hon hade fylt sin pool med vatten precis när jag kom till skolan,och i tiningarna stod set falska saker som att det var förbjudet att stå på vänster sida på rulltrapporna!Asså vem skulle tro på det:P ialla fall ha en bra första april och lura så många du kan!



RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se