Glad midsommar!

Kram IdaPå landet

Hejsansvejsan!

Just nu så sitter jag här på vårat landställe. Internetet är ganska stabilt så jag tror att jag vågar skriva ett inlägg till er! Jahopp, vad har hänt i mitt intressanta underbara fabulösa liv den här veckan då? - tänker ni säkert. Jo, i måndags så var jag, Linn, Sofia och Emma på Gröna Lund. Jag kände riktigt apstolt för första gången i mitt liv när jag vågade (eller rättare sagt att min tjurskallighet tvingade mig..) åka Insane! Fy, säger jag bara. Fast nervositeten i kön var nästan värre än hela åkturen.
Jahopp, midsommar imorgon. Blir lite deprimerad när jag tänker på att det kommer bara bli mörkare och mörkare sen.. Men aja, det ska vi inte tänka på nu!
Nu tänkte jag bjuda på lite Bilder som jag tog på två stiliga grabbar som jag träffade (ta't lugnt, det är mina katter x)) och blev mina modeller!

Kram IdaSOMMARLOOOOOV!

Hejsansvejsan!

Nu har vi SOMMARLOOOOOV!!! Vilket betyder två saker; Det första är ganska självklart, att vi är lediga. Och det andra är att jag nu inte har någon ursäkt att inte blogga..

Nu i helgen så regnar det, vilket betyder att vi inte kunde åka till Ljusterö, och på måndag så blir far vi till Grönan (förhoppningsvis :)).

Jahapp.. Nu kom vi till den där delen i inlägget som heter händelserna-har-tagit-slut-så-nu-bloggar-jag-om-inget delen. Aja, bjuder på en bild från Remby, sen så är det nog! Ni får ju inte bli bortskämda.. ;)


Kram Ida


Svearikes nationaldag!

Hejhej!

Nämen titta vem som skriver ett till inlägg den här veckan!

Idag har ju alla ledigt för det är Sveriges nationaldag! Jag har inte gjort något direkt skrivvärt idag.. Men jag har faktiskt provat att göra ett kollage med Remby! Jätte enkelt och jätte roligt!
Aja.. Nu måste jag tvätta håret. Ska försöka att blogga igen senare idag. :)

Kram Ida2/6-2012

Hejsan allihopa! (Eller de som finns kvar efter min lilla "blogg-paus")

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT!
Det ända jag kan skylla på är nog att det här veckorna har varit ganska intensiva med test (ja, jag säger inte "prov" för att det låter så stort och skräckinjagande..) och sådant.. Bara ett kvar nu innan sommarlovet! :D

Jahapp.. Vad har jag gjort de senaste veckorna dårå? Undrar ni säkert.. - Ja, då kan jag med glädje säga att jag inte behöver säga "Ingeting.." för att jag har köpt en cykel!!!...
- Ja, det var typ det..

Men, men.. Nu är det JUNI!!!! Och vad gör man under de första dagarna av Juni för att krydda sommar-feelingen lite extra?.. Jo man sitter inne för att det spöregnar (Ja det där behövdes fetmarkeras för att det är en händelse som påverkar mitt liv vädligt mycket just nu. Varför tror ni annars att jag skulle skriva ett blogginlägg.. ;)

Okej.. Nu känns det som om jag förstörde stämingen här lite.. Men jag kan liva upp en med de här bilden som beskriver min väg till skolan i fredags.. :)
Kram Ida


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se