Hiss & Diss

Hejsan jag tänkte göra en hiss & diss! :D
 
Kom bara ihåg att det är vad jag tycker! :)SuperPrinsen! Ni kanske inte fatta vad jag pratar om med det är en "serie" om kunga familjen! det är typ som Family guy fast figurerna och dera personligheter är inte på hittade! den är tecknad och är en komedi och parodi.
Ni kommer älska den! därför är den en hiss! =D

Våren! Jag tror att den inte finns ånga som vill ha mera snö... Jag blev jätte glad idag när jag såg hur mycket det hade smält på en natt! Asså ärligt talat om inte våren kommer snart så kommer jag bli tokig och hammna på syket!


Foki, Hon är så jobbig! hon tror att hon är typ den ända i hela sverige som har åkt till Japan och Thailand! Hon tror typ att hon är så cool när hon visar "Dagens outfit" och säger typ "tröja H&M, Byxor Thailand o.s.v" En Tjej i min skola ( en av mina underbara kompisar ♥) Kallar henne för Fucky, hahah...  Ni kanske fattar varför hon får en fet diss av mig!

Vinterkräksjukan, Åååh! Jag hatar den sjukdomen!!! Jag skulle hällre bryta benet än att spy!! Som t.ex igår så skulle jag, Linn och Emelie gå ut och då såg vi en spya utan för ingången D: Jag sprang i väg och skrek för livet när jag såg den och Linn hade påstått att Emelie hade trampat i spyan så hon gned foten mot snön i säkert 5 min och upprepa "JAG TRAMPA INTE I DEN!!! JAG TRAMPA INTE I DEN!!" Men iaf jag tror knappas att man ber om att få vinterspyan så därför får den en riktigt stor DISS!!!Bye bye!


Disco Bowling!

Hello ♥

Idag så ska Pia ha fest! (Disco Bowling om ni inte fattat det...) Och jag har tränat på Wii (Hoppas att det hjälper) Och slagit mitt nya rekord! (Woho!)


Idag var jag också med Fia och Emma, Och köpt present jag köpte... elr vänta det kan jag ju inte säga! x'] Ni får kolla imorgon då skriver jag det. :)

Juste!!!
Kom ihåg att det är Earth hour idag kl 21:30 - 22:30 Och skit inte i det! Det betyder att du inte bryr dig om miljön!!! ( Jag gillar inte miljöförstörare...)

 
Hejdå ♥


Fredag!! <3

Hello ♥

Idag så var det bara jag, Emma, Elisabeth & Amy på skolan (Kanske låter mycket...) För Linn och Fia har åkt till sälen! =]
Jag saknar dom så mycket!!!!!!
Idag satt vi i matsalen & jobba för det var så trångt i klassrummet! (Inte värdens grej precis men,men)
Och då kunde Emma skicka ett sms till Fia (Tjejen som var i sälen och ni inte fattade det :] ) Och dom svarade!!!!!!! ( Coolt x'D)
Haha, Jag försöker skriva så mycket jag kan nu men det blir liiite konstigt! x'>
Men Iaf så är jag super duper glad nu!! (Vet inte varför :'D)

söta bilder

Naaww.. Jag kunde inte låta bli att lägga ut den :]...

Hello ♥

Idag så var det skola, Inte värdens bästa dag precis...
Jag skulle redovisa en liten uppgift men jag och Elisabeth (Vi 2 var i en grupp) Hade inte övat vi hade inte övat så där "jätte" mycket.
Våran uppgift var att förklara bråk för någon som aldrig har hört talas om det förrut, Så när vi skulle redovisa Så gjorde Elisabet den enkla biten och sa:

-Om det är en cirkel och man delar den i två blir det 50%

-Och om man delar en i 4 blir den 25%

-Nu kan du förklara lite Ida...

Jag bah:

- Hehe, Ehh...

(10 låååånga minuter senare...)

-Jo om man delar den i åtta bitar blir det 12,5%...

Både jag och Elisabeth är knall röda i ansiktet och garvar i ca 5 minuter...Ja det var min dag!


                                 


<3

Hello ♥

Idag så har jag varit i skolan, Det var rätt så kul!
Jag kollade precis på Linns Blogg ( www.cuitelinn.blogg.se ) Och så ngn cool grej där man kunde skriva med glitter :-D Gick också in på Emelies blogg ( www.emelaie.blogg.se ) Och såg det där också! :-D Jag gick in på sidan och gjorde ett litet mästervärk ;PVisst var den snygg ;)

Ses


Sjuk...

Hejsan!

Idag på skolan mådde jag dåligt och gick hem :(
Jag mådde konstigt (Inte illa mående!) Och åt inget av maten.

Jag ville så gärna stanna kvar men jag kunde inte...

Jag trodde jag hade fått "Vinterkräksjukan" men jag var blöt om fötterna igår och hade ont i halsen både igår och idag så jag har nog fått ngt slag av influensa ( :D )


För ni som inte vet så är jag extremt rädd för att spy!

söta bilder

Som sagt så är jag väääldigt trött...RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se