Otur...

Tjabatjena!!
Idag hade jag värsta oturen det burja med att jag och några kompisarskulle gå på en cykelstång (inte så smart ) och då halka jag och slog i stången och fick ett skit stort blå märke sen när ni hade ea (egetarbete) på eftermiddagen så fick jag näsblod... och det sluta ALDRIG så mina kläder blev helt blodiga och pedagogerna blev vättskrämda!Welcome Home!!!

Hejsan allihopa!!
I lördags åkte mina föräldra till prag så jag och min stora sysster fick sova över hos min mormor & morfar tills idag (Tisdag) det var jätte kul att få vara hos dom vi fick jätte god mat och jag fick alldrig tanken på att det var tråkigt för man gjorde ju så mycket saker hela tiden, men ialla fall så sitter jag nu här och väntar på att min mamma och pappa ska komma hem!  
Bye bye / idaAgility

hejsan svejsan allihopa!!!!

Ida har kajsa haft en liten "uppvisning" får mig och pappa för hon har lärt sig agility även fast hon har lärt sig agility sedan länge var det ändå väldigt kul att se henne hoppa över hinder och springa genom tunlar:PFör hon är ju ändo min lilla vovve:DCIAO!!!!! / IdaSkit också!!! sjuk igen:P

Tjaba Allihopopa som läser denna blogg!!!
Igår mådde jag dåligt och ringde hem från skolan idag samma sak fast jag gick inte till skolan utan sjukanmälde mig eller rättare sagt min mamma sjukanmälde mig. nu ligger jag i sängen med datorn på knät synd att ingen är inne på msn:( men det är ju sålklart klockan är ju 12:52 och alla är i skolan jag gillar i alla fall inte att vara sjuk.
Bye Bye / Ida
 Hos Emelie

Heej allihopa!!!!
Idag så hade vi idrott det var kul men skit jobbigt och när tjejerna spela fotboll så gräla dom hela tiden det var också skit jobbigt:P jag och Emelie cyklade till vallen (där vi har idrott) och eftter idrotten så cykla vi direkt till skolan så vi ducha inte :P SLUTA INTE LÄSA HEJ DÅÅÅÅÅÅÅ!!!!  /IDDDAHAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!!!!

TJABA ALLIHOPA!!!!!!

Idag fyller jag 11 år!!!!!!jag är jätte glad för det jag fick det jag önska mig och så, och nu är jag underbart glad!!!!!!!!

PS:Jag vill tacka dom som gratulerat mig på sina bloggar och dom gratulationer jag har sett är på emma`s blogg som heter sveriige.blogg.se och på min snälla kompis Emelie`s  blogg som heter ekele.blogg.se


Bye bye / Ida


ÖNSKELISTA

Hej jag fyller år på tisdag och detta är det jag önskar mig


                                 ÖNSKELISTA:

•IPOD

•PENGAR TILL THE SIMS 3

•TUSH PENNOR ELLER HUR DET STAVAS  :S

•EN BOK DÄR MAN RITAR KLÄDER

•EN MARWIN TRÖJA KANSKE.......

•OCH..... KLÄDER!!!!!!!!


bye bye Ida♥RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se