GOD JUL!

Ha en riktigt god jul!

Kram IdaJullov!
Ha ett underbart jullov! ♥
Kram IdaGamla stan.

Hejhej!

Idag så var jag och min skola i Gamla stan och gick på julmarknad, det var vääääldigt kalt och det kändes som om min fot var borta, det tog 3 timmar att tina upp mina stackars fötter när jag kom hem :(.
 Jag köpte ialla fall några saker där men det var så dyrt! lite godis och nån julklapp.
imorgon är det sista "ricktiga" skol dagen innan jullovet :D!
 Jag skriver ganska korta inlägg med ialla fall ett per dag, jag har inget mer att skriva så vi syns imorgon!Jag fryser bara att se på det..

Ha det bra!
Kram IdaSöndag

Hejhej!

Idag så har jag gjort ett pepparkaks hus, men det blev lite krongligt med det brända sockret som ska "limma" fast gavlarna. Som tur var så kom Fia ♥ över och hjälpte mig, och sedan dekorera vi vårt underbara hus :). Det var svårt att inte äta upp det så fort det var klart :P. Imorgon så ska vi till gammlastan med skolan och jag ska antagligen köpa brändla mandlar, rämmar & kanske lite julklappar.. Juste! Igår var det robinson final  och Erik Svedberg vann robinson 2010! Han var en värdig vinnare tycker jag. Skriver mera imorgon!Ha det bra!

Kram Ida

 Lördag

Hejhej!

Jag skrev inget inlägg igår, förlåt för det!
 Idag så har jag tagit det lungt och njutigt av helgen, ska snart äta mat.
 Mamma köpte ett "pepparkaks hus" i smådelar som man ska sätta ihop med bränt socker, kristyr och nonstopps. Imorgon ska det antagligen bli lite "julklapps - köpande", och kanske lite pepparkaks hus bygge. Det här var inte ett så långt inlägg men imorgon blir det längre! nu så ska jag njuta lite mer av helgen!Jag tror inte mitt pepparkaks hur blir så här fint,
 men man kan ju drömma..

Ha det bra!

Kram IdaTorsdag.

Hejhej!

Idag så har vi haft det rätt så lungt på skolan ialla fall på förmiddagen då vi satt och kollade på film, "Snuten i varuhuset" heter den.
 På svenskan så skulle vi göra en slags läsförståelse och sedan så fick vi göra vad vi ville så jag passade på att fortsätta med mitt kollage i projektet vi har.
Juste!
 Det är 8 dagar kvar tills det är julafton! tänk att det har gått så fort, det känns som om det var förra veckan jag började 6.an! Idag är också Robinson 2010 som går idag kl 20:00 varje dag tills på lördag då det är final, missa inte det!


Ha det bra!

Kram Ida ♥15/12 - 10

Hejhej!

Idag så hade vi friluftsdag på skolan, Ganska mysigt fast jag frös lite om trårna och tågen var försenade hem så vi slutade 25 minuter senare än vad vi skulle så jag fick springa hem och byta om för att sedan gå till frisören och klippa mig :). Det blev inte så stor förendrig på min frisyr, lite uppklippt och lite mer volym :). Ja, det har inte hänt så mycket mer idag. Lovar att skriva mer senare!
 
Ha det bra!
Kram Ida.Tisdag

Hejhej!

Det var väldigt långt tillbaka som jag skrev det förra inlägget, men nu är jag tillbaka! (Förrhoppnings vis..) Idag så gjorde vi ett matte prov i geometri och det gick bra, kändes det som.. (jag ska nog inte ta ut något i förrväg)
Och imorgon så har vi frilufts dag, ska bli rätt så skönt att vara ute än att sitta som en zombie vid annars ett full  packat shema :).
Ska ta med mig varm o`boy och sitta och mysa under någon gran eller något :P Det var väl allt, Lovar att skriva senast imorgon igen!Ha det bra!
Kram Ida.RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se