Frisk

Tjena!

Och nej.. På rubriken så står det inte "Fisk" det utan står "Frisk".
Tänkte bara se till så att folk inte tror att jag skriver osammanhängande rubriker och inlägg :).

Okej. Inlägget juste!
Jag har varit sjuk den här veckan och för att skona er från deprimerande zombie inlägg så skrev jag inte då (märker ni också att jag skriver "inlägg" många gånger, eller är det bara jag?) .

Så jag har ägnat den här veckan åt att sova. Jag vet, Så extremt intressant! Fast jag har också sett på Ellen :D.

Idag så var jag iallfall i skolan även fast jag nyste och snörvlade som den där lilla dvärgen ;). Vi hade SO till lunchen som vi åt tidigt idag för vi (eller rättare sagt resten av klassen förutom jag) skulle spela handboll på idrotten. Och istället så fick jag hedersuppdraget att vara en liten enmannas hejaklack åt alla :).

Sen så har det regnat, Underbart!! Jag älskar regn, det är så mysigt och doftar gott :P.
Oopsiedaisy! Det här blev ett långt inlägg, aja njut så länge det varar för jag tror inte ni kommer få ett till på ett tag ;).

Kram Ida

Haha, ja.. Cleverbot kan vara lite underhållande ibland också :P.Våffeldagen

Hejsan, hejsan!

Den här helgen så har jag inte gjort så mycket.
Det enda intressanta jag har gjort är nog att jag har bakat (of course ;)) chokladkaka med vit choklad.

Funderade på att se Eclipse med Malin också men hon behövde plugga eller något annat tråkigt :(. Fick nöja mig med att titta på Ellen :).

Idag så är det våffeldagen och då har ju jag ätit våfflor (överraskade, jag vet! ) .Och såklart så måste jag lägga ut weheartit-dregel-våfflor-bilder på överperfekta och dödligt goda våfflor. Enjoy!

Kram IdaZumba!

Hallojsan!

Idag så var vi på Tekniska museet med klassen. Fast vi var bara på Cino 4D. Och sedan så blev det en händelsefylld resa hem, först när vi satt i bussen i stan så kom Rossana in! Alltså Rossana från idol, hon med det röda håret.
Och sen när vi väntar på tåget så hör vi hur ett annat tåg som kommer in på perrongen och det tutar som en galning. Då ser vi att någon idiot försöker klättra upp från spåren! Fast han dog inte.. Eller skadades vad jag vet, för han kom upp i tid.
Sen så hade vi idrott och dansade Zumba! Det var kul, men jätte jobbigt och svårt. Så nu värker det i varenda liten micropartikel i min kropp.
Nu har jag precis duschat och nu tänkte jag leta fram lite glass i frysen.

Kram IdaJensen's Bøffhus

Hejsan!
Vi har precis kommit hem från stan för vi åt på Jensen's Bøffhus. Åt revbensspjäll och sedan glassbuffé, Gud så mätt jag är! Åt typ mjukglass med massor med såser, Oreo kex, banan och typ allt med ett innehåll av socker och fett. Känner mig som typ en av de där i biggest loser..
Nu så måste jag panik plugga på spanska verben! Bloggar kanske imorgon :)

Kram Ida18 Mars.

Hejsansvejsan!

Äntligen så kommer våren!! (som ni kan se här nere så tillägnade jag ett eget inlägg åt denna underbara händelse :))

Hela den här helgen så har min familj firat Malins 18 års dag. I fredags så kom mina sysslingar på min mammas sida och i går så kom mina kusiner på min pappas sida. Och idag så fyller hon år! (Grattis syrran om du ser detta ;))

Igår så såg Malin och Wictor på Disturbia som är en thriller. Och då måste ju jag såklart halv titta på hela filmen i smyg för att jag inte kan låta bli :S. Så jag kommer antagligen inte få någon skönhetssömn under de senaste veckorna...

Well, well. Om typ en halvtimme så ska jag äta lunch och sedan får vi se om jag kanske bloggar igen idag. (observera ordet kanske.)

Kram Ida
4 ord.HEJA DANNY & LOREEN!6 mars.

Hejsan!
Nu är lovet över.. Och vad är inte bättre än ett svenska prov att mjukstarta skolan med? Fast jag tycker ändå att det gick bra (Peppar, peppar ta i trä..).

Snart så är det Top model Sverige, dom är ju väldiga wannabies. De har ju typ översätt vartenda litet ord som de brukar säga i Amerikanska versionen till svenska. Well, well det får man tåla.

Just nu så sitter jag och velar om jag ska städa mitt (bombnedslag till) rum imorgon, kanske skjuter upp det till på torsdag. Måste ju blogga också ;).

Kram IdaVår!RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se