God Jul!

Kram IdaLäsnöörd..

Hejsan!
Idag är det fredag! Jag har märkt att de festa av mina inlägg skrivs på en fredag.. (creepy..) Haha, men nej. Det är oftast på Fredagar som jag får lite "blogg-pepp" :P. Fast jag har faktiskt en vääldigt bra ursäkt den här gången.. Jag har läst Twilight! Jag läste ut den för typ 15 minuter sedan.. Och jag började i TISDAGS!!!! Haha, jag har räknat ut med mina avancerade skillade matematiska kunskaper (miniräknare..) att jag har läst cirkus 138,6667 sidor om dagen ;) (typ 138 3/4) och nu så har man tråkigt... Får väll titta på filmen nu.. ;)
Kram IdaMåndag.

Hejsan alla goa och glada!
Idag så är det Måndag, hoppas att ingen har missat det. (annars blir jag orolig..)
Just nu så sitter jag här och käkar granatäpple, min favvis frukt numera och väntar på att "Pengarna på bordet" ska börja. Imorn så är det Lucia och det ska bli ruuligt. :) Vi kommer pyssla i 6 timmar och det är ju inte helt fel ;).
Detta inlägg blev kort och tråkigt men vänta bara tills imorn! (eller i övermorgon..)

Kram IdaBAJS IDOL!!!!!!

Neeeeeej! Hur kunde en vandrande sockervadd vinna Idol?!
Man kan ju iallafall inte komma bättre till än 2:a..

Robin är hursomhelst en vinnare i mina ögon.
Kram IdaFreedag!

Hejhej!
Som ni kanske har märkt så blir det inte så mycket bloggning på vardagarna. Finns inte så mycket att skriva om då förutom tråkiga skolan..
Snart så kommer Farmor & Farfar hit så jag måste göra choklad mousse (Y).
Sen så är det ju IDOL FINAL i kväll!! Hoppas för kung och fosterland att Robin vinner nu! :D Blir mer bloggning imorn.

Kram Ida4/12-11

Hallojsan!
Visst är jag duktig som bloggar igen va? ;)
Idag så har jag inte gjort så mycket.. Har mest rensat paddan från massa med skit appar som jag inte vågat radera för den är "minnen".. ;P
Linn, Sofia & Emma har dansshow idag så då får man väll sparka dem i baken och lycka till! :) Well, well, nu så ska jag gå upp och tvätta hööret så vi ses snart!

Kram Ida

Haha, Cleverbot x)Löördag!

Hejhej!
Det var ett tag sedan jag skev men vi skiter i den delen för just nu så kommer jag inte på några ursäkter.. (jag är för lat helt enklet.)
Idag så hade jag ingenting att göra, alla mina underbara vänner skulle baka pepparkakor och då vill man ju inte vara sämre, så då gjorde jag det också ;D. Det tog ungefär 4,5 timme att baka + spritsa på glasyr på de små tjocka brända missfostren x)..
Igår så vad det idol på televisionen, och Gud vad glad jag är att Robin är i final!! Han är ju såå grym!!! Hoppas han vinner nu också! :) japp det var väll typ det jag ville dela med mig av i detta inlägg. :P Fast nu ska jag banne mig se till att Malin kan fixa min design och jag KOMMER att blogga mer! (hoppas jag...)
Nu ska jag spela Sims som den sanna nörden jag är!

Kram IdaRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se