Söndag

Hejhej sötnosar!

Idag så har det inte hänt något super speciellt, en helt vanlig sommardag helt enkelt! Jag är ganska trött av jetlagen fortfarande men jag hoppas att det släpper snart :)!
 
Det som i allafall kan ge det här inlägget en liten släng av mindre utråkad är att igårkväll så fick vi besök av en liten igelkottsunge på vägen som tog och släppte i några buskar så den inte skulle bli överkörd. Hihi, idag så såg vi hur det hade blivit gångar i i buskarna där igelkotten hade gått :).
Det här inlägget blev väldigt kort, men man får njuta av det lilla i livet ;).Kram Ida


Hem ljuva hem! ♥

Hejhej sötnosar!

Igår så kom jag hem från U.S.A där jag har varit i 2 veckor och en dag.
Jag är alderles slut, fast det får man väl förvänta sig med 9 timmars tidsskillnad ;/.
Vaknade kl 4:30 i morse och skulle kunna sommna vilken sekund just nu (fast man får stå på sig så inte jetlagen tar över hela livet..).
Igår så var dagen upponer. Kunde bara sova 3 av 12 timmar på flyget pga dom där OTROLIGT OBEKVÄMA flygstolarna, man kan bara flytta dom bakåt 2 cm för att inte den bakom ska få "matbordet" in i njurarna, men då kan väl den personen flytta bak stolen också.. (Haha, dont worry be happy ;)) Jaja, nu ska man inte vara bortskämd och missnöjd. Det har värkligen varit en upplevelse att åka till U.S.A, fast jag har saknat er jätte mycket! (Nu riktar jag mig i på mina underbara vänner, bekanta & släkt som läster den här bloggen :))
Nu så ska jag lyssna på lite musik och piggna till mig lite :), Ses snart!Kram Ida


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se