Kalmar

Hejsan!

I söndags åkte min familj våra till kusiner nere i kalmar! Det tog typ 7 timmar ( kanske för det är 40 mil dit :P ) Hos dom så Kolla vi på film ( Avatar & Trångt i kistan ), Åt Jätte god mat, Åkte till öland & Körde GoKart :D Det var jätte kul! Vi kom hem igår och jag var vaken hela tiden till det var typ 6 mil kvar :P klockan var typ elva då.

Jag såg på Linns Blogg att det ska komma ut 2 nya sims!

The sims 3 Gasen i botten.

Växla upp och ta med dina simmar ut och åk med The Sims 3 Gasen i Botten Prylpaket. För första gången någonsin i ett prylpaket får dina simmar nya bilar, möbler, inredning och apparater i fyra specifika fordonsinfluerade stilar. Gillar dina simmar att åka snabbt? Eller gillar de mer att glida i en gammal veteranbil med suffletten nere? Blir de rebeller i pinuppakläder och brylcreem? Eller blir de spioner med högteknologisk utrustning? Vilken stil dina simmar än väljer tar prylpaketet The Sims 3 Gasen i Botten med dina simmar på deras livs åktur!

INNEHÅLL

 • Ge dina simmar bilarna de alltid har drömt om – och livsstilen som hör till.
 • Njut av fyra helt nya stilar med mode, möbler och fordon: racing, spänning, rockabilly och klassisk lyx.
 • Skapa det ultimata garaget åt dina simmars professionella racingbil, eller hot rod.
 • Stajla deras hus med inredningsdetaljer som matchar deras nya, snygga lyxbilar.  The sims 3 Late night

  Få dina simmar ett pass till allting till de hetaste platserna i stan. Oavsett om dom vill mingla med kändisar eller njuta av en ledig kväll med vänner, får dina simmars sociala liv ett lyft! Men tänk på att vissa ställen är mer exklusiva än andra, så se till dina simmar har de rätta kontakterna för att komma förbi dörrvakterna på de hetaste klubbarna.

  Vart dina simmar än går, så kommer de att upptäcka nya sätt att bli-avgudade kändisar, hela natten lång festare, bråkiga bandmedlemmar, eller heta vampyrer.

  Vad kommer dina simmar göra när det blir mörkt?                 
Jag känner doften av en ny stad!


PS: I komentarsfältet till trailen Stod det att en person hade hört att det fanns Vampyrer ( Antagligen den bleka tjejen i filmen ), Natt klubbar och.. håll i er LÄGENHETER!Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se